Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/37475
Название: | Вивчення ростових процесів пшениці м'якої (Triticum aestivum L.) на композиції бор-пектинових комплексів різної концентрації |
Другие названия: | Vyvchennia rostovykh protsesiv pshenytsi miakoi (Triticum aestivum L.) na kompozytsii bor-pektynovykh kompleksiv riznoi kontsentratsii. |
Авторы: | Примаченко, Сергій Володимирович PRYMACHENKO, S. Круликівська, Н.Я. KRULYKIVSKA, N |
Ключевые слова: | boric acid борна кислота пектин pectin ростові процеси growth processes |
Дата публикации: | 30-ноя-2018 |
Издательство: | Біотехнологія: звершення та надії: збірник тез VII Міжнародної науково-практичної конференції НУБіП України (29-30 листопада 2018 року, м. Київ). - КОПРИНТ - 199 с. |
Библиографическое описание: | Prymachenko S, Krulykivska N (2018) Vyvchennia rostovykh protsesiv pshenytsi miakoi (Triticum aestivum L.) na kompozytsii bor-pektynovykh kompleksiv riznoi kontsentratsii [Studying the growth processes of soft wheat (Triticum aestivum L.) on composition of boron-pectin complexes of different concentrations]. Proceedings of the Biotekhnolohiia: zvershennia ta nadii: zbirnyk tez VII Mizhnarodnoi naukovo-praktychnoi konferentsii NUBiP Ukrainy (Ukraine, Kiev, November 29-30, 2018) Kiev: KOMPRYNT, pp. 122-124 |
Краткий осмотр (реферат): | Доведено достовірно значуще зростання вегетаційної маси проростків пшениці м’якої, що росли в середовищі композиції ZM+B з концентрацією 0,0001%. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/37475 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей на наукових конференціях кафедри хімії і хімічної технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Prymachenko_Krulykivska_tezy.docx | Тези доповіді на VII Міжнародній науково-практичній конференції "Біотехнологія: звершення та надії" | 28.34 kB | Microsoft Word XML | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.