Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34090
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Решетняк, Людмила Расулівна | - |
dc.contributor.author | Кошова, В.М. | - |
dc.contributor.author | Коломієць, Т.В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-07T11:40:16Z | - |
dc.date.available | 2018-05-07T11:40:16Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Кошова, В. М. Динаміка фізіологічних показників різних рас пивних дріжджів в процесі головного бродіння / В. М. Кошова, Т. В. Коломієць, Л. Р. Решетняк // Перспективы развития научных исследований в 21 веке : материалы международной научно-практической конференции, 27-28 лютого 2013 р. – У 3 ч. – Ш. : 2013. – Ч. 3. – С. 14-20. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34090 | - |
dc.description.abstract | Підібрано оптимальну концентрацію дріжджових клітин та відповідну расу дріжджів для зброджування пшеничного пива. Встановлено вплив різних рас дріжджів на фізико-хімічні показники бродіння та динаміку зброджування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | раса дріжджів | uk_UA |
dc.subject | бродіння | uk_UA |
dc.subject | біомаса | uk_UA |
dc.subject | глікоген | uk_UA |
dc.subject | концентрація | uk_UA |
dc.title | Динаміка фізіологічних показників різних рас пивних дріжджів в процесі головного бродіння | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Решетняк 2013 1.pdf | 156.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.