Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34089
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorЧоповська, А.О.-
dc.date.accessioned2018-05-07T11:12:49Z-
dc.date.available2018-05-07T11:12:49Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКосоголова Л.О. Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок / Л.О. Косоголова, А.О. Чоповська / Проблеми екологічної біотехнології. - 2015. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/8526uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34089-
dc.description.abstractДосліджено параметри для оптимального вилучення екстрактивних речовин з овочевих вичавок, встановлено оптимальні режими пастеризації для ферментованого напою, досліджено процес ферментації залежно від складу поживного середовища та визначено органолептичні показники готового ферментованого напою «Вітамінний».uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectферментований напійuk_UA
dc.subjectморкв’яні та бурякові вичавкиuk_UA
dc.subjectдріжджі Saccharomyces cerevisiaeuk_UA
dc.titleОдержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc663.14.036-
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Косоголова 2015 1 2.pdf277.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.