Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34089
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Косоголова, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Чоповська, А.О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-07T11:12:49Z | - |
dc.date.available | 2018-05-07T11:12:49Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Косоголова Л.О. Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок / Л.О. Косоголова, А.О. Чоповська / Проблеми екологічної біотехнології. - 2015. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/8526 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34089 | - |
dc.description.abstract | Досліджено параметри для оптимального вилучення екстрактивних речовин з овочевих вичавок, встановлено оптимальні режими пастеризації для ферментованого напою, досліджено процес ферментації залежно від складу поживного середовища та визначено органолептичні показники готового ферментованого напою «Вітамінний». | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ферментований напій | uk_UA |
dc.subject | моркв’яні та бурякові вичавки | uk_UA |
dc.subject | дріжджі Saccharomyces cerevisiae | uk_UA |
dc.title | Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.subject.udc | 663.14.036 | - |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Косоголова 2015 1 2.pdf | 277.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.