Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34089
Title: | Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок |
Authors: | Косоголова, Людмила Олексіївна Чоповська, А.О. |
Keywords: | ферментований напій моркв’яні та бурякові вичавки дріжджі Saccharomyces cerevisiae |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Косоголова Л.О. Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок / Л.О. Косоголова, А.О. Чоповська / Проблеми екологічної біотехнології. - 2015. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/8526 |
Abstract: | Досліджено параметри для оптимального вилучення екстрактивних речовин з овочевих вичавок, встановлено оптимальні режими пастеризації для ферментованого напою, досліджено процес ферментації залежно від складу поживного середовища та визначено органолептичні показники готового ферментованого напою «Вітамінний». |
URI: | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34089 |
Appears in Collections: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Косоголова 2015 1 2.pdf | 277.42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.