Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29007
Название: | ЕФЕКТ КОНЦЕНТРАЦІЇ ОН-ІОНІВ НА УТВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ СПОЛУК І БАРВНИХ РЕЧОВИН У РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ D-ГЛЮКОЗИ. |
Авторы: | Руденко, Віра Миколаївна |
Ключевые слова: | D-ГЛЮКОЗА Масспектрометрія карбоніловмісні ненасичені інтермедіати |
Дата публикации: | 2001 |
Издательство: | Харчова промисловість. –2001. - № 46. – С. 25-29. |
Краткий осмотр (реферат): | Спектральними методами досліджено утворення карбоніловмісних ( 265…280 нм) і ненасичених інтермедіатів (max225 нм ) та барвних речовин під час реакції розкладу D-глюкози (рН 9…13). Показано відмінності в перебігу початкової стадії реакції залежно від концентрації ОН-іонів. З використанням аналітичних методів газхроматографії-масспектрометрії (GC-MS) досліджено склад низькомолекулярних продуктів розкладу D-глюкози. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29007 |
Располагается в коллекциях: | Наукові статті кафедри хімії і хімічної технології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2001_46.doc | ЕФЕКТ КОНЦЕНТРАЦІЇ ОН-ІОНІВ НА УТВОРЕННЯ ПРОМІЖНИХ СПОЛУК І БАРВНИХ РЕЧОВИН У РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ D-ГЛЮКОЗИ. Стаття. | 250 kB | Microsoft Word | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.