Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29001
Назва: | Вплив амінокислоти на перебіг ранніх стадій реакції розкладу редукуючих сахарів. |
Автори: | Руденко, Віра Миколаївна |
Ключові слова: | Амінокислоти Модельні системи D-глюкоза RAMAN-спектроскопія |
Дата публікації: | 2001 |
Видавництво: | Наукові праці УДУХТ. –2001. -№ 9. – С. 32-35 |
Короткий огляд (реферат): | Методом RAMAN-спектроскопії досліджувалися перетворення на початкових стадіях амінокарбонільної реакції модельної системи D-глюкоза/гліцин/ОН– та реакції лужного розкладу D-глюкози. На основі аналізу RAMAN-спектрів розчинів досліджуваних реакційних систем визначалася роль амінокислоти на ранніх стадіях амінокарбонільної реакції. Робота показує можливості використання методу RAMAN-спектроскопії у дослідженні зовнішніх чинників (наявність амінокислоти) на перебіг ранніх стадій реакції розкладу D-глюкози |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29001 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті кафедри хімії і хімічної технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВПЛИВ АМІНОКИСЛОТ НА ПЕРЕБІГ РАННІХ СТАДІЙ.doc | ВПЛИВ АМІНОКИСЛОТ НА ПЕРЕБІГ РАННІХ СТАДІЙ РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ РЕДУКУВАЛЬНИХ САХАРІВ. Стаття. | 108.5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.