Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29001
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРуденко, Віра Миколаївна-
dc.date.accessioned2017-06-06T16:08:33Z-
dc.date.available2017-06-06T16:08:33Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29001-
dc.description.abstractМетодом RAMAN-спектроскопії досліджувалися перетворення на початкових стадіях амінокарбонільної реакції модельної системи D-глюкоза/гліцин/ОН– та реакції лужного розкладу D-глюкози. На основі аналізу RAMAN-спектрів розчинів досліджуваних реакційних систем визначалася роль амінокислоти на ранніх стадіях амінокарбонільної реакції. Робота показує можливості використання методу RAMAN-спектроскопії у дослідженні зовнішніх чинників (наявність амінокислоти) на перебіг ранніх стадій реакції розкладу D-глюкозиuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаукові праці УДУХТ. –2001. -№ 9. – С. 32-35uk_UA
dc.subjectАмінокислотиuk_UA
dc.subjectМодельні системиuk_UA
dc.subjectD-глюкозаuk_UA
dc.subjectRAMAN-спектроскопіяuk_UA
dc.titleВплив амінокислоти на перебіг ранніх стадій реакції розкладу редукуючих сахарів.uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc664.1.039-
dc.specialityХіміяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові статті кафедри хімії і хімічної технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВПЛИВ АМІНОКИСЛОТ НА ПЕРЕБІГ РАННІХ СТАДІЙ.docВПЛИВ АМІНОКИСЛОТ НА ПЕРЕБІГ РАННІХ СТАДІЙ РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ РЕДУКУВАЛЬНИХ САХАРІВ. Стаття.108.5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.