Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29001
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Руденко, Віра Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-06T16:08:33Z | - |
dc.date.available | 2017-06-06T16:08:33Z | - |
dc.date.issued | 2001 | - |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29001 | - |
dc.description.abstract | Методом RAMAN-спектроскопії досліджувалися перетворення на початкових стадіях амінокарбонільної реакції модельної системи D-глюкоза/гліцин/ОН– та реакції лужного розкладу D-глюкози. На основі аналізу RAMAN-спектрів розчинів досліджуваних реакційних систем визначалася роль амінокислоти на ранніх стадіях амінокарбонільної реакції. Робота показує можливості використання методу RAMAN-спектроскопії у дослідженні зовнішніх чинників (наявність амінокислоти) на перебіг ранніх стадій реакції розкладу D-глюкози | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Наукові праці УДУХТ. –2001. -№ 9. – С. 32-35 | uk_UA |
dc.subject | Амінокислоти | uk_UA |
dc.subject | Модельні системи | uk_UA |
dc.subject | D-глюкоза | uk_UA |
dc.subject | RAMAN-спектроскопія | uk_UA |
dc.title | Вплив амінокислоти на перебіг ранніх стадій реакції розкладу редукуючих сахарів. | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.1.039 | - |
dc.speciality | Хімія | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті кафедри хімії і хімічної технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ВПЛИВ АМІНОКИСЛОТ НА ПЕРЕБІГ РАННІХ СТАДІЙ.doc | ВПЛИВ АМІНОКИСЛОТ НА ПЕРЕБІГ РАННІХ СТАДІЙ РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ РЕДУКУВАЛЬНИХ САХАРІВ. Стаття. | 108.5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.