Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28868
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Васильченко, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Saveka, М.A. | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-04T09:26:15Z | - |
dc.date.available | 2017-06-04T09:26:15Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Vasilchenko O.A. Effect of prebiotics on lyzosymic activity of the Bacillus genus bacteria / O.A. Vasilchenko, M.A. Saveka // Проблеми екологічної біотехнології. - 2013. - №1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/issue/view/213/showToc | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28868 | - |
dc.description.abstract | Beneficial effects on a host health of probiotic strains of spore-forming bacteria of the Bacillus genus in combination with prebiotic substance lactulose were investigated. The influence of prebiotic lactulose on the Bacillus subtilis 39 and Bacillus subtilis 51 lyzosymic activity were analyzed. The dependence of the growth inhibition zones extension on lactulose quantity introduced into cultural medium was displayed. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | probiotics | uk_UA |
dc.subject | synbiotics | uk_UA |
dc.subject | lyzosymic activity | uk_UA |
dc.subject | lactulose | uk_UA |
dc.subject | Bacillus subtilis | uk_UA |
dc.subject | Micrococcus luteus | uk_UA |
dc.subject | growth inhibition zones | uk_UA |
dc.title | Effect of prebiotics on lyzosymic activity of the Bacillus genus bacteria | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.subject.udc | 579.24.26 (043.2) | - |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4633-11761-1-PB.pdf | 124.07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.