Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28868
Название: | Effect of prebiotics on lyzosymic activity of the Bacillus genus bacteria |
Авторы: | Васильченко, Ольга Анатоліївна Saveka, М.A. |
Ключевые слова: | probiotics synbiotics lyzosymic activity lactulose Bacillus subtilis Micrococcus luteus growth inhibition zones |
Дата публикации: | 2013 |
Библиографическое описание: | Vasilchenko O.A. Effect of prebiotics on lyzosymic activity of the Bacillus genus bacteria / O.A. Vasilchenko, M.A. Saveka // Проблеми екологічної біотехнології. - 2013. - №1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/issue/view/213/showToc |
Краткий осмотр (реферат): | Beneficial effects on a host health of probiotic strains of spore-forming bacteria of the Bacillus genus in combination with prebiotic substance lactulose were investigated. The influence of prebiotic lactulose on the Bacillus subtilis 39 and Bacillus subtilis 51 lyzosymic activity were analyzed. The dependence of the growth inhibition zones extension on lactulose quantity introduced into cultural medium was displayed. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28868 |
Располагается в коллекциях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
4633-11761-1-PB.pdf | 124.07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.