Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28855
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Васильченко, Ольга Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Fedun, N.O. | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-04T07:15:01Z | - |
dc.date.available | 2017-06-04T07:15:01Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Vasylchenko O.A. Getting of bio- ethanol from algae Euglena viridis / O.A. Vasylchenko, N.O. Fedun // Восточно-Европейский журнал передовых техноглогий. – 2012. – № 1/8 (55). – С.25-28. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28855 | - |
dc.description.abstract | The methodic of carbohydrates getting from algae Euglena viridis for bioethanol production is researched. For hydrolysis of polysaccharides was applied Anthrone method. It is determined that the content of cellulose in the culture of algae is higher than the content of starch | uk_UA |
dc.description.abstract | Исследована методика получения углево- дов из водоростей Euglena viridis для про- изводства биоэтанола. Для гидролиза поли- сахаридов был применен aнтронный метод. Определено, что содержание клетчатки в культуре водорослей выше, чем крахмала | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено методику отриман- ня вуглеводів із водоростей Euglena viridis для виробництва біоетанолу. Для гідролізу полісахаридів був застосований aнтронний метод. Визначено, що вміст клітковини в культурі водоростей вищий, ніж вміст крох- малю | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | carbohydrates | uk_UA |
dc.subject | algae | uk_UA |
dc.subject | bioethanol | uk_UA |
dc.title | Getting of bio- ethanol from algae Euglena viridis | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.subject.udc | 65.73:62-68(045) | - |
Appears in Collections: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
3424-5015-1-SM.pdf | 724.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.