Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28327
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іщенко, Лариса Йосипівна | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-26T09:33:47Z | - |
dc.date.available | 2017-05-26T09:33:47Z | - |
dc.date.issued | 2017-05 | - |
dc.identifier.isbn | 978-617-7397-36-5 | - |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28327 | - |
dc.description.abstract | У роботі презентуються результати аналізу наукових джерел щодо розвитку уявлень про зміст поняття національна ідентичність взагалі та аспектів, які підтверджують чи спростовують національну ідентичність американської кухні. Із доповіді можна дізнатися про духовну складову національної ідентичності американської кухні, яка формується через духовність корінних народів Америки. Також розглянуто ряд джерел про кулінарні подорожі, правила споживання їжі, сервірування столу, мистецтво складати меню тощо. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Національна ідентичність в мові і культурі: збірник наукових праць / за заг. ред. А.Г. Гудманяна. О.Г. Шостак. - К.:Талком , 2017. - 343 с. | uk_UA |
dc.subject | Кулінарний дискурс, національна ідентичність | uk_UA |
dc.title | АМЕРИКАНСЬКИЙ КУЛІНАРНИЙ ДИСКУРС ЯК ВІДДЗЕРКАЛЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
dc.subject.udc | 821.09(100)(082) | - |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій, філософських читань, круглих столів тощо кафедри іноземних мов і прикладної лінгвістики |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Л. Іщенко.pdf | 450.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.