Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28327
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorІщенко, Лариса Йосипівна-
dc.date.accessioned2017-05-26T09:33:47Z-
dc.date.available2017-05-26T09:33:47Z-
dc.date.issued2017-05-
dc.identifier.isbn978-617-7397-36-5-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28327-
dc.description.abstractУ роботі презентуються результати аналізу наукових джерел щодо розвитку уявлень про зміст поняття національна ідентичність взагалі та аспектів, які підтверджують чи спростовують національну ідентичність американської кухні. Із доповіді можна дізнатися про духовну складову національної ідентичності американської кухні, яка формується через духовність корінних народів Америки. Також розглянуто ряд джерел про кулінарні подорожі, правила споживання їжі, сервірування столу, мистецтво складати меню тощо.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНаціональна ідентичність в мові і культурі: збірник наукових праць / за заг. ред. А.Г. Гудманяна. О.Г. Шостак. - К.:Талком , 2017. - 343 с.uk_UA
dc.subjectКулінарний дискурс, національна ідентичністьuk_UA
dc.titleАМЕРИКАНСЬКИЙ КУЛІНАРНИЙ ДИСКУРС ЯК ВІДДЗЕРКАЛЕННЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕНТИЧНОСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc821.09(100)(082)-
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, філософських читань, круглих столів тощо кафедри іноземних мов і прикладної лінгвістики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Л. Іщенко.pdf450.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.