Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/26756
Назва: | RESULTS OF ORGANIZATIONAL CULTURE ASSESSMENT |
Автори: | Харчишина, Олена Володимирівна Прищепа, Наталія Петрівна |
Ключові слова: | RESULTS OF ORGANIZATIONAL CULTURE ASSESSMENT |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Короткий огляд (реферат): | Managing of organizational culture is impossible without a full assessment of the actual state of a particular enterprise. Considering the diversity of the organizational culture phenomenon, appropriate methods development and the process of such evaluation are extremely challenging. Poorly studied are the quantitative relationship between the quality characteristics of the organizational culture and economic results of the enterprise activity, between expenditure on development of organizational culture and the desired parameters and effectiveness index of the enterprise. The question concerning the factors of organizational culture in the food industry enterprises needs clarification. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/26756 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові матеріали кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Харчишина Прищепа тези.docx | RESULTS OF ORGANIZATIONAL CULTURE ASSESSMENT | 16.24 kB | Microsoft Word XML | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.