Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25290
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorРоманова, З.М.-
dc.contributor.authorАрутюнян, Т.В.-
dc.date.accessioned2017-03-16T07:33:27Z-
dc.date.available2017-03-16T07:33:27Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКосоголова Л.О. Особливості технології безалкогольних напоїв з використанням дикорослої ягідної сировини / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, Т.В. Арутюнян // Інтегровані технології та енергозбереження :зб. наук. праць.-Харків: ХДПУ, 2015.- №1.-С.85-91uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25290-
dc.description.abstractВ работе рассмотрены направления повышения качества безалкогольных напитков, их конкуренто- способности на отечественном рынке путем оптимизации технологии с использованием полупродуктов на основе дикорастущего ягодного сырья.uk_UA
dc.description.abstractThe paper considers directions of increase the quality of soft drinks, their competitiveness in the domestic market by optimizing technology using intermediates based on wild berries.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ДИКОРОСЛОЇ ЯГІДНОЇ СИРОВИНИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udcУДК 663-
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Itte_2015_1_17.pdf491.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.