Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/22230
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Блінов, Олег Анатолійович | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-24T21:06:39Z | - |
dc.date.available | 2016-08-24T21:06:39Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/22230 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядаються методичні рекомендації щодо підготовки та планування корпоративних тренінгів. Представлена методика ґрунтується на аналізі потреб у тренінгу, формуванні цілей і виборі його принципів, розробки критеріїв оцінки процесу та результатів тренінгу. Розглядається організація як відкрита соціальна система, опис якої здійснюється такими інтегральними соціально-психологічними характеристиками, як неформальна структура, організаційна культура, організаційний клімат і т.п. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | КиМУ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Психологічні науки: проблеми і здобутки;Випуск 1 | - |
dc.subject | тренінг; корпоративний тренінг; природні та лабораторні групи; підготовка і планування тренінгу; організаційний аналіз, аналіз професійних завдань, персональний аналіз; цілі тренінгу; принципи тренінгу; оцінка процесу і результатів тренінгу; категорії «Я-організація», «Я-група», «Я- професія», «Я-Я», «Я-інші», «Я-професія»; неформальна структура групи; рівень згуртованості; ціннісні і цільові орієнтації учасників; цілі групи в складі організації. | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації щодо проведення тренінгу в організаціях (етап підготовки та планування тренінгу) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові роботи НПП, докторантів та аспірантів кафедри соціальних технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Блінов О.А. Метод. реком. щодо провед. тренінгу в організаціях (етап підгот. та планув. тренінгу).pdf | 298.67 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.