Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19657
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борисюк, Оксана Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Заря, Ігор Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-12T14:59:30Z | - |
dc.date.available | 2016-05-12T14:59:30Z | - |
dc.date.issued | 2015-09 | - |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/19657 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес, економічна безпека | uk_UA |
dc.title | ПІДХОДИ ДО АНАЛІЗУ ЕКОНОМІЧНОЇ БЕЗПЕКИ У РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові статті викладачів кафедри міжнародного туризму та країнознавства |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Стаття в НУХТ.doc | 37.5 kB | Microsoft Word | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.