Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63425
Title: Інтеграція датчиків та мікроконтролерів для моніторингу і ідентифікації невідомих речовин
Authors: Кравець, Валерій
Кравець, Максим
Keywords: біодизель
інтеграція датчиків
мікроконтролери
моніторинг виробництва
ідентифікація речовин
оптимізація процесів
трансестерифікація
аналіз даних
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кравець В., Кравець М. Інтеграція датчиків та мікроконтролерів для моніторингу і ідентифікації невідомих речовин // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХІV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024.
Abstract: Одним з ключових аспектів ефективного та екологічно чистого виробництва біодизеля є інтеграція сучасних технологій моніторингу та контролю, зокрема впровадження датчиків та мікроконтролерів для оптимізації виробничих процесів. Ця робота зосереджується на дослідженні можливостей використання датчиків та мікроконтролерів у системах виробництва біодизеля з метою моніторингу ключових параметрів процесу та ідентифікації невідомих речовин. Аналізується роль датчиків у забезпеченні точного контролю за якістю сировини, ефективності хімічних реакцій, таких як трансестерифікація, та виявленні можливих домішок або невідомих речовин у кінцевому продукті.
Description: 1. Виробництво біодизелю Read more: https://www.hielscher.com/uk/biodiesel_transesterification_01.htm (Last accessed: 18.02.2024). 2. Біодизель Read more: https://techinservice.com.ua/areas-of-activity/biodiesel-production/biodiesel/ (Last accessed: 19.02.2024). Обробка при виробництві біодизеля Read more: http://repository.vsau.org/getfile.php/2348.pdf (Last accessed: 19.02.2024).
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63425
Appears in Collections:Політ. Електроніка

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Валерій Кравець_Максим Кравець.pdf87.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.