Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63210
Title: Впровадження нових технологій під час роботи газодимозахисної служби
Authors: Альмендеров, Володимир Сергійович
Keywords: газодимозахисна служба
тепловізор
панорамна маска
дисплей
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Альмендеров В.С. Впровадження нових технологій під час роботи газодимозахисної служби // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей ХХIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. с.39-40
Abstract: Важливим аспектом, під час роботи в задимлених приміщеннях, є вміння орієнтуватися на місцевості, коли в тебе відсутній візуальний контакт з середовищем. Основна проблематика газодимозахисної служби це короткий час роботи в апаратах на стисненому повітрі, а також неможливість застосування певної тактики в місцях задимлення. Коли ситуація виходить з під контролю – в ланці може відбутися паніка, яка зменшує шанси на успішне виконання завдання.
Description: 1. Наказ від 16.12.2011 № 1342 Про затвердження Настанови з організації газодимозахисної служби в підрозділах Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту МНС України / 49 с. 2. Використання сучасних засобів боротьби з пожежами. Лаврівський Мар’ян Зеновійович. Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту: матер. міжнар. наук.-практ. конф. курсантів та студентів. - Харків: НУЦЗУ, 2013. С. 166-168.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63210
Appears in Collections:Політ. Організація пожежної безпеки та забезпечення військ пальними

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Альмендеров_39-40_pdf.pdfТеза Альмендеров613.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.