Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63191
Title: Залучення неформального лідера до процесів управління колективом в кризовому середовищі
Other Titles: Involvement of an informal leader in the processes of team management in a crisis environment
Authors: Карлов, Г.В.
Кострова, Т.В.
Karlov, H.
Kostrova, T.
Keywords: неформальний лідер
управління колективом
кризове середовище
керівник
informal leader
team management
crisis environment
head
Issue Date: Apr-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Карлов Г.В., Кострова Т.В. Залучення неформального лідера до процесів управління колективом в кризовому середовищі // Матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «Cучасні підходи до креативного управління економічними процесами». 13-14 квітня 2023 р. - К.: НАУ, 2023. - с. 83-85
Abstract: Управління в сучасних умовах, як і більшість інших економічних процесів, стає все більше ємним за кількістю інформації та процесів, які повинен контролювати керівник. Досить часто це призводить до перекосів в розподілі уваги до однієї з груп процесів і, відповідно, до поверхневого ставлення до інших. В основному керівники роблять наголос або на адміністративних діях, інформаційному та діловодному забезпеченні, і тоді поза увагою залишаються корпоративна культура, відносини в колективі та ін. міжособистісні відносини; або на стратегічному плануванні, і тоді страждають поточні потреби працівників; або на психологічному лідерстві, і тоді на весь обсяг стратегічних і адміністративних задач часу може не вистачати.
Management in modern conditions, like most other economic processes, becomes more and more capacious in the amount of information and processes it must supervise the manager. Quite often, this leads to distortions in the distribution of attention to one of the groups of processes and, accordingly, to a superficial attitude to others.
Description: 1. Войтко, С. В. Лідерство та антикризовий менеджмент: підручник/ С. В. Войтко, А. А. Мельниченко. Київ: КПІ ім. Ігоря Сікорського, 2021. 95 с. 2. Нестуля О. О., Нестуля С. І., Кононец Н.В. Основи лідерства: електронний посібник для самостійної роботи студентів. Полтава, 2018. 241 с. 3. Рушанян С.С., Літинська В.А. Неформальне лідерство в організації: співіснування формального та неформального лідера. URL: http://molodyvcheny.in.ua/files/conf/eko/01okt13/58.pdf.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/63191
Appears in Collections:Збірники матеріалів конференцій кафедри економіки повітряного транспорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Карлов Г.В.,Кострова Т.В.pdfТези5.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.