Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62907
Title: Підвищення безпеки сельбищних зон у прилеглій території аеропорту
Authors: Синило, Катерина Вікторівна
Keywords: критична інфраструктура
цивільний захист
безпека
викиди забруднюючих речовин
забруднення атмосферного повітря
кваліфікаційна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Синило К.В. Підвищення безпеки сельбищних зон у прилеглій території аеропорту. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності «Цивільна безпека». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 94 с.
Abstract: Робота спрямована на вдосконалення обґрунтування санітарно-захисної зони аеропорту з урахуванням сценарію аварійної ситуації. Виконано розрахунок викидів та концентрацій забруднюючих речовин від складу ПММ на приаеродромній території КП МА «Київ» за звичайних та аварійних умов експлуатації. Обґрунтовано рекомендації з підвищення безпеки сельбищних зон у прилеглій території аеропорту.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань: 26 – Цивільна безпека, спеціальність 263 «Цивільна безпека», освітньо-професійна програма «Техногенна та промислова безпека в транспортній галузі». Керівник проекту: д.т.н., професор Третьяков Олег Вальтерович.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62907
Appears in Collections:Інше. Кафедра цивільної та промислової безпеки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Синило.pdf4.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.