Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62630
Title: Підсистема управління динамічними об’єками
Authors: Бублик, Денис Сергійович
Keywords: сучасні системи
комп'ютерне управління
апаратна система шифрування
безпілотний літальний апарат
арифметико-логічний пристрій
пристрій обміну даними
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Бублик Д.С. Підсистема управління динамічними об’єками. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія». - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 89 с.
Abstract: Системи управління динамічними об’єктами отримали велике поширення за останнє десятиліття. На даний момент сфери використання системи комп’ютерного управління динамічними об’єктами охоплюють багато сфер людської діяльності починаючи від вивчення морського дна до вивчення космосу. Данна система на сьогоденній день вбудована майже в всі динамічні об’єкти. Використання системи управління динамічними об’єктами забезпечує спрощення управління за допомогою зворотних зв’язки та реалізації систем якими людина фізично не зможе керувати (наприклад система АБС в сучасних машинах, система стабілізації дронів та ін.), повна автоматизація об’єктів які виконують дії за закладеною в них програмою (автоматичні електричні підемники, ракети та ін.), та системи удавленого пілотованого та керованого управління (дрони, БПЛА та інші).
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: к.т.н., доцент Андрєєв С.В.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62630
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних систем та мереж

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_123_Бублик.pdf2.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.