Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62625
Title: Система візуалізації та аналізу даних з рейсових записів польотів
Authors: Косінський, Денис Леонідович
Keywords: база даних
шаблон проєктування
перевірка коректності
графічний інтерфейс
модель компонентів
бібліотека
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Косінський Д.Л. Система візуалізації та аналізу даних з рейсових записів польотів. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія». - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 100 с.
Abstract: У сучасному світі, де технологічний прогрес нестабільно розвивається, комп'ютерна інженерія займає центральне місце у вирішенні складних завдань та розвитку нових технологій. Разом з тим, авіаційна промисловість не залишається осторонь цього процесу, ставлячи перед собою завдання покращення безпеки, ефективності та функціональності своїх систем. У контексті цього еволюційного прогресу, дослідник ставить перед собою виклик розробити та впровадити систему візуалізації та аналізу даних з рейсових записів польотів. Актуальність цього завдання полягає в потребі підвищення рівня безпеки та ефективності авіаційних процесів шляхом інноваційного використання сучасних технологій.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: к.т.н., доцент Русанова О.В
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62625
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних систем та мереж

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_123_КосінськийДЛ_випр.pdf1.37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.