Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62623
Title: Захищена ЛОМ наземного сегменту
Authors: Гуцал, Олексій Сергійович
Keywords: база даних
програмне забезпечення
агрегація баз даних
оптимальний вибір
авіакомпанія
авіакомпанія
дипломна робота
Issue Date: 2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гуцал О.С. Захищена ЛОМ наземного сегменту авіаційного комплексу з централізованою архітектурою. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія». - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 79 с.
Abstract: У сучасному світі питання створення захищеної локальної комп'ютерної мережі для наземного сегменту авіаційного комплексу з централізованою архітектурою стає все більш важливим. Інформаційні технології стали невід'ємною частиною повсякденного життя, і забезпечення безпеки та ефективності комп'ютерної мережі є вирішальним для безперебійної роботи авіаційних подій. Мобільність та подорожі є суттєвими складовими нашого існування, а захищена мережа є ключовою для підтримки різноманітних операцій в межах авіаційного комплексу. Зростає попит на швидкі та надійні рішення управління локальною комп'ютерною мережею, особливо враховуючи стрімкий розвиток авіаційної індустрії та необхідність централізованого контролю та заходів безпеки. Важливість цієї кваліфікації підкреслюється необхідністю забезпечення користувачів ефективними інструментами, які дозволяють централізовано управляти, контролювати та захищати комп'ютерну мережу. Користувачі вимагають не лише зручності використання, але й доступу до актуальної та безпечної інформації.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: к.т.н., професор Печурін М.К
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62623
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних систем та мереж

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКН_2023_123_ГуцалоОС.pdf970.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.