Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62336
Title: Метод фільтрації трафіку для підвищення захищеності мережі від зовнішніх загроз
Authors: Хіврич, В.Р.
Keywords: дипломна робота
система запобігання вторгнень
система виявлення вторгнень
брандмауер
список керування доступом
демілітаризована зона
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Хіврич В.Р. Метод фільтрації трафіку для підвищення захищеності мережі від зовнішніх загроз. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності 172 "Телекомунікації та радіотехніка". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 84 с.
Abstract: Нині переважна більшість компаній, державних структур і кінцевих користувачів використовують інформаційні системи (ІС) для зберігання, оброблення та обміну інформацією. Відповідно, зростає як кількість людей, що використовують ІС, так і потужності обчислювальних систем, а разом з цим постійно існує проблема захисту інформації, що зберігається і передається, від несанкціонованого доступу. Захист інформації - це практика запобігання несанкціонованому доступу, використанню, розкриттю, викривленню, викривленню, зміні, дослідженню, запису або знищенню інформації. Комп'ютери та інформаційні системи використовуються практично в усіх сферах діяльності в останні десятиліття. Збільшення обсягів даних, що зберігаються в інформаційних системах, глобалізація комп'ютерних мереж, підвищення доступності сучасних технологій - усе це неминуче призводить до того, що інформація, розміщена в інформаційній системі, стає вразливою до несанкціонованого доступу або повного її знищення. Таким чином, під час роботи з ІС велика увага приділяється, або, принаймні, має приділятися повноцінному захисту інформації, що зберігається і передається.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник дипломної роботи: доцент кафедри ТКРС, Курушкін В.Є.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/62336
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри телекомунікаційних та радіоелектронних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАЕТ_172_2023_диплом_Хіврич В.Р..pdfдипломна робота2.65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.