Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61979
Title: Правовий аналіз міжнародного права морського транспорту та судноплавства
Authors: Сухонос, Тарас Вікторович
Keywords: дипломна робота
міжнародне право
міжнародне морське право
судноплавство
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сухонос Т.В. Правовий аналіз міжнародного права морського транспорту та судноплавства. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Міжнародне право". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 103 с.
Abstract: На сучасному етапі функціонування інституту міжнародного права морського транспорту та судноплавства виникають деякі проблемні моменти, що свідчить про виникнення непростих питань в контексті інституту міжнародного права морського транспорту та судноплавства. Практичні проблеми функціонування інституту міжнародного права морського транспорту та судноплавства, які виникають у зв'язку із здійсненням різного роду перетворень як у нашій державі, так і на міжнародній арені є одними із найактуальніших для галузі міжнародного права морського транспорту та судноплавства на теперішній час. На сьогоднішній день у світі склалося багато різноманітних поглядів на інститут міжнародного права морського транспорту та судноплавства, кожен з яких має свої переваги і недоліки. Більшість європейських країн стоять перед непростим вибором найбільш оптимальної варіації функціонування інституту міжнародного права морського транспорту та судноплавства, яка б відповідала об'єктивним потребам розвитку європейського суспільства. У цьому процесі галузь міжнародного права морського транспорту та судноплавства займає передове становище, вона пропонує найбільш ефективні розв'язання тих практичних проблем, що стоять на шляху модернізації інституту міжнародного права морського транспорту та судноплавства задля максимально ефективного функціонування інституту міжнародного права морського транспорту та судноплавства. Перш за все, необхідно надати теоретичний аналіз загальних аспектів функціонування інституту міжнародного права морського транспорту та судноплавства. В контексті даного розділу необхідно проаналізувати історію міжнародного права морського транспорту та судноплавства.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.ю.н.,Максимович Р.О.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61979
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_293_2023_Сухонос Т.В..pdf699.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.