Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61969
Title: Міжнародно-правове регулювання авіаперевезень
Authors: Васильченко, Дар’я Ігорівна
Keywords: дипломна робота
міжнародне право
авіаційні перевезення
міжнародне авіаційнеправо
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Васильченко Д.І. Міжнародно-правове регулювання авіаперевезень. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Міжнародне право". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 83 с.
Abstract: Сучасний світ характеризується стрімким розвитком міжнародних авіаційних перевезень, які стають все більш доступними та популярними серед населення. Це призводить до збільшення кількості рейсів, нових авіамаршрутів та зростання пасажиропотоку. У зв'язку з цим виникає потреба у постійному оновленні та удосконаленні міжнародних норм та стандартів у сфері авіаперевезень. Висока концентрація пасажирських потоків та складність авіаційних операцій потребують ефективного правового регулювання, спрямованого на забезпечення безпеки польотів та захисту прав пасажирів. Питання компенсацій за затримки рейсів, страхування пасажирів, норми перевезення багажу та інші аспекти вимагають постійного юридичного вдосконалення та міжнародної гармонізації.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.ю.н.,Замула А.Ю.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61969
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_293_2023_Васильченко Д.І.pdf611.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.