Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61968
Title: Верховенство права в міжнародному праві та його зміст
Authors: Гребницький, Михайло Григорович
Keywords: дипломна робота
міжнародне право
верховенство права
теорія міжнародно права
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гребницький М.Г. Верховенство права в міжнародному праві та його зміст. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Міжнародне право". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 79 с.
Abstract: Актуальність теми дослідження верховенства права в міжнародному праві, полягає у необхідності ретельного аналізу поглядів, що сформувалися в європейській юридичній науці та практиці. Даний аналіз спрямований на детальне вивчення того, як на сьогоднішній день тлумачиться та визначається принцип верховенства права. Дослідження даної тематики обумовлюється потребами демократичної трансформації правової системи з урахуванням європейських принципів та стандартів. Сучасні уявлення про зміст принципу верховенства права в європейських країнах беруть свій початок, спираючись на історію становлення уявлень про державу та право в найрозвиненіших державах Середньовіччя та Нового Часу.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.ю.н.,Савчук С.С.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61968
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_293_2023_Гребницький М.Г..pdf584.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.