Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61957
Title: Роль міжнародного права у регулюванні міжнародних відносин
Authors: Матусяк, Олексій Едуардович
Keywords: дипломна робота
міжнародне право
міжнародні відносини
теорія міжнародного права
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Матусяк О.Е. Роль міжнародного права у регулюванні міжнародних відносин. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Міжнародне право". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 96 с.
Abstract: На сучасному етапі функціонування інституту міжнародного права у регулюванні міжнародних відносин виникають деякі проблемні моменти, що свідчить про виникнення непростих питань в контексті інституту міжнародного права у регулюванні міжнародних відносин. Практичні проблеми функціонування інституту міжнародного права у регулюванні міжнародних відносин, які виникають у зв'язку із здійсненням різного роду перетворень як у нашій державі, так і на міжнародній арені є одними із найактуальніших для галузі міжнародного права на теперішній час. На сьогоднішній день у світі склалося багато різноманітних поглядів на інститут міжнародного права у регулюванні міжнародних відносин, кожен з яких має свої переваги і недоліки. Більшість європейських країн стоять перед непростим вибором найбільш оптимальної варіації функціонування інституту міжнародного права у регулюванні міжнародних відносин, яка б відповідала об'єктивним потребам розвитку європейського суспільства. У цьому процесі галузь міжнародного права займає передове становище, вона пропонує найбільш ефективні розв'язання тих практичних проблем, що стоять на шляху модернізації інституту міжнародного права у регулюванні міжнародних відносин задля максимально ефективного функціонування інституту міжнародного права у регулюванні міжнародних відносин.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к.ю.н. Савчук С.С.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61957
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародного права і порівняльного правознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_293_2023_Матусяк О.Е..docx.pdf668.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.