Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61891
Title: Управління формуванням ресурсів банківської установи та шляхи його удосконалення
Authors: Мантач, Анна Дмитрівна
Keywords: управління
ресурси
банківська установа
ефективність
ресурсне забезпечення
дипломна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мантач А..Д. Управління формуванням ресурсів банківської установи та шляхи його удосконалення – Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». – Національний авіаційний університет. – Київ, 2023. – 104 с.
Abstract: Сучасний банківський сектор перебуває в умовах постійних змін, викликаних технологічними інноваціями, регуляторним середовищем, геополітичними та економічними турбуленціями. Управління ресурсами банківської установи стає ключовим фактором для забезпечення її стійкості, конкурентоспроможності та успішного функціонування в умовах високої нестабільності.Технологічні та цифрові трансформації визначають новий формат банківського бізнесу, де впровадження штучного інтелекту, блокчейну та цифрових платформ вимагає ефективного управління внутрішніми ресурсами. Фінансова стійкість та ризик-менеджмент стають критичними аспектами в умовах зростаючої несигурності на фінансових ринках. Регуляторні вимоги, які постійно змінюються, та необхідність відповідності стандартам роблять управління ресурсами банківської установи складним завданням. Інновації в фінтех-секторі вимагають від банків активного впровадження нових технологій та співпраці з фінтехами для забезпечення конкурентоспроможності.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Магістр», галузь знань:07 Управління та адміністрування, спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», освітньо-професійна програма «Фінанси і кредит». Керівник проекту: к.е.н. , доцент Тетяна Гаврилко
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61891
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри фінансів, обліку та оподаткування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мантач А.Д._2023.pdfДипломна робота3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.