Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61793
Title: Фейки про російсько-українську війну в зарубіжній журналістиці
Authors: Панчук, Дар’я Олександрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
інформаційна війна
фейк
російсько-українська війна
зарубіжна журналістика
Issue Date: Dec-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Панчук Д. О. Фейки про російсько-українську війну в зарубіжній журналістиці. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня магістр спеціальності "Журналістика". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2023. - 84с.
Abstract: Вивчення фейків про російсько-українську війну в зарубіжній журналістиці має низку важливих причин і актуальних аспектів. По-перше, у лютому 2022 року розпочалася повномасштабна російсько-українська війна, що підсилило інформаційну війну та поширення фейків, які мають негативний вплив на безпеку країни та геополітичні зв’язки. По-друге, фейки та дезінформація в журналістських матеріалах можуть спотворювати сприйняття подій і впливати на рішення міжнародних діячів. Тому вивчення фейків допомагає визначити та попередити спроби дезінформації, забезпечуючи точну інформацію для світової громадськості. По-третє, вивчення фейків про російсько-українську війну і їх вплив на зарубіжну журналістику розвиває медійну грамотність в громадян, що допомагає розрізняти дійсну інформацію від дезінформації, що, в свою чергу, підвищує рівень інформаційної безпеки.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи д-р філол. наук, професор кафедри журналістики Шульгіна Валентина Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/61793
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Панчук диплом.pdfкваліфікаційна робота1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.