Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60534
Title: Адміністративно – правові заходи протидії корупції у галузі цивільної авіації.
Authors: Гусар, Ольга Анатоліївна
Ущапівська, А.Р.
Keywords: корупція
заходи протидії
запобігання
цивільна авіація
Державна авіаційна служба
Issue Date: 2018
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Гусар О.А., Ущапівська А.Р. Адміністративно – правові заходи протидії корупції у галузі цивільної авіації. Наукові праці Національного авіаційного університету. Серія: Юридичний вісник «Повітряне і космічне право». 2018. № 4 (49). С. 17-23.
Abstract: Одним із деструктивних явищ, що не дозволяє ефективно забезпечувати безпеку громадян, загрожує механізмам демократичного управління та фундаментальним принципам існування держави у сучасному світі, а отже, посилює внутрішню вразливість держави залишається корупція у державному секторі. Дослідження адміністративно-правових заходів, протидії корупції в сфері цивільної авіації не втрачають актуальності. Вважаємо, що в сучасних умовах незавершеності та фрагментарності адміністративної реформи центральних органів виконавчої влади ця проблема набуває особливої гостроти та необхідності наукового аналізу, адже рівень корупції в органах виконавчої влади знижується досить повільно. Залишається вкрай актуальним підвищення ефективності реалізації антикорупційних програм уповноваженими підрозділами (особами) з питань запобігання та виявлення корупції в галузі цивільної авіації за допомогою застосування адміністративно-правових заходів.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60534
Appears in Collections:Наукові роботи науково-педагогічних працівників, докторантів та аспірантів кафедри конституційного і адміністративного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гусар О.А., Ущапівська А.Р..pdf409.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.