Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60365
Title: Iнтернет-магазин спецiалiзованих мастильних матерiалiв на основi засобiв JS i HTML5.
Authors: Хавруняк, Володимир Св’ятославович
Keywords: дипломна робота
Java
JavaScript
CSS
HTML
плагін
ПММ
скрипти
прототип
сайт WordPress
Issue Date: 26-May-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Хавруняк В.С. Iнтернет-магазин спецiалiзованих мастильних матерiалiв на основi засобiв JS i HTML5. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності “Комп’ютерні науки”, “«Інформаційні технології проектування»”.- Київ, 2023. – 54 с.
Abstract: Iнтернет-торгiвля – це процес продажу фiзичних i нефiзичних товарiв за допомогою спецiалiзованих електронних майданчикiв, якi дають можливiсть зробити замовлення дистанцiйно. Iнтернет-торгiвля в Українi розвивається досить успiшно. За результатами дослiджень ринку iнтернет торгiвлi в Українi, обсяг продажiв постiйно зростає, а також кiлькiсть магазинiв електронної комерцiї. Незважаючи на те, що Iнтернет давно i мiцно увiйшов у наше життя, багато пiдприємцiв i навiть великих компанiй не розумiють, що їм дасть створення власного iнтернет-магазину, адже iснують i iншi добре рекомендованi та перевiренi методи самореклами: телебачення, радiо, ЗМI, банери, флаєри та iн. Економiчна криза штовхає продавцiв розвивати онлайн-торгiвлю. Позначаються високi витрати на традицiйнi позабiржовi продажi через високi оренднi ставки, витрати на персонал тощо, а також змiна споживчої поведiнки: все бiльше українцiв перед покупкою шукають в Iнтернетi товар дешевше. Крiм того, спостерiгається тенденцiя згортання офлайн-платформ i їх значного скорочення на ринку. Проте бiльшiсть рiтейлерiв все ж прагнуть побудувати багатоканальний механiзм продажiв. Електроннi магазини не замiнять традицiйнi магазини, але розширять сферу застосування та ринок збуту. У деяких сферах торгiвлi вiдсутнiсть iнтернет-магазинiв є стратегiчним недолiком. Iнтернет-магазин дозволяє компанiям стисло i водночас повно представити iнформацiю про товари чи послуги. Також додаток може iнформувати про новини, про змiну цiни або режиму роботи, мiстити вiдгуки вдячних клiєнтiв.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" Керівник проекту: доцент, доктор технічних наук, Аліна Савченко.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/60365
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп’ютерних інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФКНТ_2023_122_ІТП_Хавруняк В.С..pdfДипломна робота бакалавра2.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.