Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59318
Title: Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден та авіадвигунів
Authors: Попов, О.В.
Закієв, В.І.
Йовенко, С.І.
Хімко, А.М.
Keywords: технічне обслуговування
повітряне судно
технічна діагностика
надійність
людський фактор
авіадвигуни
експлуатант
виробник
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден та авіадвигунів: методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної магістерської роботи / уклад. : О.В. Попов, В.І. Закієв, С.І. Йовенко, А.М. Хімко. - К.: НАУ, 2021.- 44с.
Abstract: Метою методичних рекомендацій є систематизація основних положень Міністерства освіти і науки України, державних, міжнародних стандартів та положень Національного авіаційного університету щодо оформлення дипломних робіт. Методичні рекомендаці ї складаються з трьох розділів. У першому викладено загальні положення: мета, завдання та рекомендації до виконання кваліфікаційної магістерської роботи. У другому розділі наведено методичні рекомендації з оформлення кваліфікаційної магістерської роботи відповідно до вимог державного стандарту ДСТУ 3008:2015 "Звіти у сфері науки і техніки". У третьому розділі стисло наведені рекомендації щодо попереднього захисту кваліфікаційної магістерської роботи.
Description: Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної магістерської роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 272 "Авіаційний транспорт" освітньо-професійної програми "Технічне обслуговування та ремонт повітряних суден і авіадвигунів"
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59318
Appears in Collections:Методичні рекомендації до дісциплін кафедри підтримання льотної придатності повітряних суден

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота 2021.pdf7.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.