Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59091
Title: Міжнародні науково-практична конференція «ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ»
Authors: Котикова, Олена Михайлівна
Радченко, Марина Ігорівна
Прожога, Ірина Валентинівна
Keywords: Соціальна сфера
Фахівці
Інноваційні методи
Інноваційні технології
Issue Date: 2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Інноваційні методи та технології підготовки фахівців соціальної сфери: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м.Київ, 22 березня 2023 р.) / [ред.кол.: О.М.Котикова, М.І.Радченко, І.В.Прожога та ін.]; Національний авіаційний університет. – К.: НАУ, 2023. – 139с.
Abstract: У збірнику подані матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні методи та технології підготовки фахівців соціальної сфери», яка відбулася 22 березня 2023 року в Національному авіаційному університеті. На конференції були розглянуті актуальні проблеми інноваційних підходів до реабілітації та соціалізації дітей з особливими потребами; роль фахівця соціальної роботи в контексті інноваційних освітніх змін; виклики та перспективи при підготовці фахівців до соціальної роботи в громаді; використання коучингових технологій у підготовці майбутніх соціальних працівників. Для викладачів, науковців, молодих дослідників, фахівців соціальної сфери.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/59091
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційні методи та технології підготовки фахівців соціальної сфери"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Збірка_праць_Конференції_2023.pdf1.72 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.