Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58973
Title: Призупинення сплати грошового зобов’язання за договором про споживчий кредит, предметом забезпечення за яким є нерухоме майно: новели законодавства
Authors: Троцюк, Н.В.
Keywords: грошове зобов’язання
споживчий кредит
нерухоме майно
договор про споживчий кредит
Issue Date: 24-Feb-2023
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Троцюк Н.В. Призупинення сплати грошового зобов’язання за договором про споживчий кредит, предметом забезпечення за яким є нерухоме майно: новели законодавства // Свобода, безпека та незалежність: правовий вимір: [Матеріали ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 24 лютого 2023 р.] – Cт. 548-551.
Abstract: Повномасштабне вторгнення Російської Федерації на територію України та введення Указом Президента України № 64/2022 правового режиму воєнного стану в Україні спричинили кризу у функціонуванні національної кредитної системи, що торкається як діяльності її провідної ланки – банківської системи, так і небанківських фінансових установ. Адже, чимало людей втратили джерело доходу, були змушені покинути свій дім або ж переїхати до іншої країни у зв’язку з тим, що їх нерухоме майно було знищено або зазнало значних пошкоджень.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58973
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри цивільного права і процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Троцюк Н.В..pdf214.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.