Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58278
Title: Організація діловодних процесів у приватних нотаріальних конторах
Authors: Севастьянова, Карина Євгенівна
Keywords: дипломна робота
комунікація
інформаційне суспільство
документ
приватний нотаріус
діловодство
Issue Date: 2021
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Севастьянова К.Є. М.Організація діловодних процесів у приватних нотаріальних конторах». - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти ОС Магістр: спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа». - Національний авіаційний університет. – Київ, 2021. – 93 с.
Abstract: Проаналізовано організацію нотаріального діловодства у приватній нотаріальній конторі. Процес складання та оформленні нотаріальних документів є досить складним, вимагає бездоганне знання Правил ведення нотаріального діловодства, та інших нормативно-правових актів, у яких можуть бути викладені такі вимоги. В цілому, складання та оформлення таких документів здійснюється у порядку, передбаченому чинним законодавством. Розглянуто порядок формування справ (нарядів) та підготовку їх для архівного зберігання. Виявлено особливості щодо архівного зберігання та архіву приватного нотаріуса. Архівне зберігання нотаріальних документів передбачає собою забезпечення раціонального розміщення і збереження документів. Воно потребує спеціально обладнаних приміщень з відповідними кліматичними умовами, обладнанням та персоналом. Документи передаються на державне зберігання у впорядкованому стані за описами, затвердженими в установленому порядку, надходження таких документів оформлюється актом приймання-передавання, що складається у трьох примірниках.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: доктор історичних наук, професор Тюрменко Ірина Іванівна.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/58278
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри історії та документознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Організація діловодних процесів у приватних нотаріальних конторах.pdfДипломна робота907.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.