Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55774
Title: Тенденції розвитку кольорів року
Authors: Каплюк, Олександр Романович
Keywords: колір
історія
pantone
стандарти
колірна система
тенденції
мода
дизайн
Issue Date: 29-Jun-2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Каплюк О.Р. Тенденції розвитку кольорів року // Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності: науково-практична конференція з міжнародною участю. 2 листопада 2021 р.– К.: НАУ, 2022 – С.51-55.
Abstract: Підбір основних кольорів дизайнерського проєкту є одним із головних професійних кроків до створення видання. Тому актуальність даної теми залишається доцільною, доки існує дизайн. За допомогою дослідження колірних рішень протягом певного періоду можна дослідити закономірність, відштовхуючись від якої, та опираючись на психологію кольору, можна визначити колірний відтінок, який в майбутньому буде найбільш доречним для певного року, що забезпечить більшу популярність продукту.
Description: 1. Топ 10 трендів у графічному дизайні 2021 [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://merehead.com/ru/blog/top-graphic-design-trends-2021/. 2. Текстура [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://texterra.ru/blog/pochemu-tsvetgoda- eto-vazhno-ili-net-i-kak-ispolzovat-ego-v-biznese.html. 3. Pantone колір року 2021 [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://pantone.ru /articles/color-of-the-year-2021. 4. Значення кольору особливо Середньовіччя та Відродження епохи [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://alex-kopein.livejournal.com/300727.html. 5. Колір року Pantone [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://pantone.ru/articles/ color-of-the-year. 6. Pantone колір року за 10 років [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://www. interior.ru/design/5335-pantone-tsvet-goda-za-10-let.html. 7. Pantone [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://mcmag.ru/pantone-institut-czveta/.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55774
Appears in Collections:ХІІ науково-практична конференція з міжнародною участю «Мультимедійні технології в освіті та інших сферах діяльності» 2 листопада 2021 р.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ММТ Каплюк О. 2021.pdfТези доповіді254.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.