Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55052
Title: Карти як інструмент формування світогляду
Authors: Кокоша, Ліна
Keywords: світогляд
картографічні проекції
спотворення інформації
Issue Date: 2022
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кокоша Л. Карти як інструмент формування світогляду // Політ. Сучасні проблеми науки : тези доповідей ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених . – Національний авіаційний університет. – Київ, 2022. - С. 24-25.
Abstract: У кожного із нас є певні погляди на світ, природу, на наше оточення та життя. Є сформовані ідеали, принципи та цінності - наш світогляд. Світогляд залежить від багатьох чинників та факторів, він може бути непорушним або ж змінюватись впродовж усього життя. Та в цій доповіді я спробую розібратися як саме карти впливають на наші погляди на світ та чи впливають взагалі?
Description: 1. Карти світу — як вони виглядають в різних країнах. [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: http://mapme.club/poradi/1770-karti-svitu---yak-voni-viglyadayut-v-riznix-krainax.html; 2. Плющенко Є. В., Рудковська Я. О. Агітаційна реклама за поправки в Конституцію РФ. [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://www.instagram.com/p/CBcnAqZgfVL/; 3. Світогляд: його сутність і структура. [Електронний ресурс] – Режим доступу до ресурсу: https://pidru4niki.com/1821100162260/filosofiya/svitoglyad_yogo_sutnist_struktura.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/55052
Appears in Collections:Політ. Аерокосмічна геодезія та землеустрій. 2022

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кокоша Ліна.pdfТези доповіді484.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.