Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41032
Title: Подорожуємо у світ англійської мови
Authors: Мельник, Наталія Іванівна
Keywords: англійська мова
дитина
дошкільний вік
Issue Date: 2016
Publisher: Методичні рекомендації до Освітньої програми для дітей від 2 до 7 років «Дитина» / наук. кер. Проекту В.О. Огнев’юк ; наук. ред.. Г.В.Бєлєнька ; авт.. кол.: Г.В.Бєлєнька, О.Л.Богініч, В.М.Вертугіна та ін. – К. :Київ.ун-т ім.Б.Грінченка, 2016. – 352с. C. 315-337.
Abstract: Інтенсивні процеси глобалізації (інтенсифікація міжнародного співробітництва у сфері виробництва, зростання комунікації в міжнародному економічному, політичному та освітніх просторах), інформатизації (розвиток комунікативних, інформаційних технологій і мереж, інформатизація всіх сфер діяльності людини) та євроінтеграції України формують нове громадянське суспільство, з новими стандартами життя, поглядами, світосприйняттям. Відповідно формуються і нові запити суспільства, вимоги до різних сфер життєдіяльності і, насамперед, до освіти. Трансформації в суспільстві беззаперечно ведуть до появи нових концептуальних підходів та модернізації всіх освітніх ланок, і дошкільної зокрема. Актуальність та важливість вивчення англійської мови в дошкільному віці обґрунтовано і в державних документах щодо розвитку й удосконалення національної системи дошкільної освіти, а саме: у положеннях Державної національної програми “Освіта” (“Україна ХХІ століття”), Законах України “Про освіту” та “Про дошкільну освіту”, Національній доктрині розвитку освіти, Концепції виховання дітей і молоді у національній системі освіти, “Базовому компоненті дошкільної освіти в Україні” у багатьох програмах.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41032
Appears in Collections:Наукові роботи НПП, докторантів та аспірантів кафедри іноземних мов і перекладу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.Метод реком Мельник прав.pdfМетодичні рекомендації до Освітньої програми для дітей від 2 до 7 років «Дитина»490.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.