Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38549
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯстремська, Лариса Сергіївна-
dc.date.accessioned2019-05-05T19:32:42Z-
dc.date.available2019-05-05T19:32:42Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationЯстремська Л.С. Анаеробна конверсія сільськогосподарських відходів у біопаливо // збірн. наук. праць Уманського ДАУ «Основи формування продуктивності сільськогосподарських культур за інтенсивних технологій вирощування». – Умань. – 2008. – С.337–343.uk_UA
dc.identifier.issn966-8939-23-9-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38549-
dc.description.abstractРозглянуто актуальні питання трансформації сільськогосподарських відходів (курячий послід) у біопаливо. Оптимальною концентрацією процесу трансформації курячого посліду у біопаливо при оптимальних умовах (рН дорівнює 7,0–7,3, температура 55–60оС) є 10,0–12,0% нативного та 1,0–1,5% сухого посліду. Процес трансформації органічних відходів можна інтенсифікувати за використання іммобілізованих клітин мікроорганізмів.uk_UA
dc.description.abstractThe urgent questions of the transformation of agricultural waste (chicken litter) into biofuels are considered. The optimal concentration of the process of transformation of chicken litter into biofuels under optimal conditions (pH is 7.0-7.3, temperature 55-60 ° C) is 10.0-12.0% native and 1.0-1.5% dry weed. The process of transformation of organic waste can be intensified by the use of immobilized microorganism cells.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУманський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсільськогосподарські відходиuk_UA
dc.subjectасоціація анаеробних метаногенних бактерійuk_UA
dc.subjectбіопаливоuk_UA
dc.subjectіммобілізовані клітини мікроорганізмівuk_UA
dc.titleАНАЕРОБНА КОНВЕРСІЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ВІДХОДІВ В БІОПАЛИВОuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc620.9.004.18+504.062.2-
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.