Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/36647
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХорошко, Володимир Олексійович-
dc.contributor.authorЛевченко, Георгій-
dc.contributor.authorІльченко, Михайло-
dc.contributor.authorБуркацький, Валерій-
dc.contributor.authorЗолотухін, Костянтин-
dc.contributor.authorГрошев, Володимир-
dc.date.accessioned2018-10-16T06:42:47Z-
dc.date.available2018-10-16T06:42:47Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/36647-
dc.description.abstractРозглянуто проблеми захисту інформації від витоку по ПЕМВН та електромагнітного тероризму. Проаналізовані особливості застосування екранованих приміщень та генераторів шуму. Запропоновані організаційні заходи щодо підвищення рівня інформаційної безпеки державних органів та критичних інфраструктур з використанням ЕОМ в захищеному виконанні за ГОСТ29339. Сформульовані пропозиції можуть бути використані банками та іншими небайдужими до захисту інформації організаціями.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНауково-виробниче підприємство “Плазмотехніка”, Національний технічний університет України “КПІ”, Київський міжнародний університет цивільної авіації, Генеральний штаб Збройних Сил України, Державний упроваджувальний центр “Спецтехніка” МВС Україниuk_UA
dc.relation.ispartofseriesПравове, нормативне та метрологічне забезпечення системи захисту інформації в Україні;-
dc.subjectзахистuk_UA
dc.subjectінформаціяuk_UA
dc.subjectекрануванняuk_UA
dc.subjectвипромінюванняuk_UA
dc.subjectнормиuk_UA
dc.titleОсобливості використання ЕОМ для обробки інформації з обмеженим доступом в сучасних умовахuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udc621.96-
Appears in Collections:Наукові роботи співробітників кафедри Безпеки інформаційних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
01_p84.pdfОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЕОМ ДЛЯ ОБРОБКИ ІНФОРМАЦІЇ З ОБМЕЖЕНИМ ДОСТУПОМ В СУЧАСНИХ УМОВАХ332.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.