Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/35667
Title: Контингентные факторы физического воспитания студентов
Authors: Вржесневський, Іван Іванович
Keywords: реактивність
кардіореспіраторна система
кваліфіковані спортсмени
гіперкапнічні зрушення дихального гомеостазису
фізичні навантаження
Issue Date: 15-May-2018
Publisher: Київський університет імені Бориса Грінченка, 2018
Citation: Здоровя, фізичне виховання і спорт: перспективи та кращі практики : матер. Міжнарод. наук.-практ. конф., 15 травня 2018 р., Київ. ун-т імені Бориса Грінченка ; за заг.ред. Савченка В.М. ; [редкол.: Лопатенко Г.О., Савченко В.М., Спесивих О.О., Білецька В.В. та ін.] - К. : Киъв. ун-т ымены Бориса Грынченка, 2018. - С. 62-66.
Abstract: У статті висвітлено результати дослідження, в ході якого було виявлено позитивну залежність між чутливістю кардіореспіраторної системи (КРС) на гіперкапнічний стимул та рівнем і швидкістю розгортання функціональних реакцій за умов аеробного навантаження середньої інтенсивності та негативний зв'язок при тривалому аеробному навантаженні максимальної інтенсивності. Відзначено зворотну залежність між чутливістю КРС на гіперкапнічний стимул і рівнем економічності та стійкості функціонування і позитивний зв'язок з рівнем активності анаеробних процесів в енергозабезпеченні навантажень.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/35667
Appears in Collections:Наукові роботи НПП, докторантів та аспірантів кафедри фізичного виховання та спортивної підготовки



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.