Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/35384
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілявський, Валентин Миколайович-
dc.contributor.authorБогач, Катерина Вячеславівна-
dc.date.accessioned2018-06-22T10:26:45Z-
dc.date.available2018-06-22T10:26:45Z-
dc.date.issued2018-04-19-
dc.identifier.citationПідписано до друку 17.04.2018. Формат 60 84/16. Ум. друк. арк. 10,1. Тираж 50 пр. Зам. № 032/1084.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-184-313-3-
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/35384-
dc.descriptionМережевий бізнес : становлення, проблеми, інновації : матеріали VІІІ міжнар. наук.-практ. інтерн.-конф. — П. : Полтав. ун-ту екон. і торг., 2018. — С. 96–98.uk_UA
dc.description.abstractСучасне ринкове середовище має високий рівень конкуренції. Тому, формування ефективної стратегія управління товарним асортиментом виступає інструментом впливу на капіталізацію результатів господарської діяльності підприємства. Пріоритетними вважається удосконалення наявних та запровадження нових технологій управління, які комплексно враховують всі потреби споживачів. Виходячи з вищезазначеного в роботі, як новий інструмент управління товарним асортиментом, будуть впроваджуватися у практику господарювання різноманітні технології категорійного менеджменту.uk_UA
dc.description.sponsorshipПолтавський університет економіки і торгівліuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherПолтавський університет економіки і торгівліuk_UA
dc.subjectКатегорійний менеджмент, асортимент продукції, бізнес-моделі, бізнес-процеси.uk_UA
dc.titleКОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЙ КАТЕГОРІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
dc.specialityМережевий бізнесuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці співробітників НАУ (проводиться премодерація, колекція НТБ НАУ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Білявський ПУЕТ 18.pdfКОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЙ КАТЕГОРІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ831.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.