Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34101
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorРоманова, З.М.-
dc.contributor.authorРоманов, О.С.-
dc.contributor.authorІльченко, Є.Е.-
dc.date.accessioned2018-05-08T06:55:18Z-
dc.date.available2018-05-08T06:55:18Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКосоголова Л.О. Особливості сприянню стійкості та якості напоїв / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, О.С. Романов. - НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА НАНОФАРМАКОЛОГІЇ: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково- практичної конференції, м. Київ, 22-23 жовтня 2015 р., Національний авіаційний університет. – 2015. – С. 98 – 99.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34101-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleОСОБЛИВОСТІ СПРИЯННЮ СТІЙКОСТІ ТА ЯКОСТІ НАПОЇВuk_UA
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри біотехнології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.