Please use this identifier to cite or link to this item: http://er.nau.edu.ua:8080/handle/NAU/34101
Title: ОСОБЛИВОСТІ СПРИЯННЮ СТІЙКОСТІ ТА ЯКОСТІ НАПОЇВ
Authors: Косоголова, Людмила Олексіївна
Романова, З.М.
Романов, О.С.
Ільченко, Є.Е.
Issue Date: 2015
Citation: Косоголова Л.О. Особливості сприянню стійкості та якості напоїв / Л.О. Косоголова, З.М. Романова, О.С. Романов. - НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА НАНОФАРМАКОЛОГІЇ: тези доповідей ІІІ Міжнародної науково- практичної конференції, м. Київ, 22-23 жовтня 2015 р., Національний авіаційний університет. – 2015. – С. 98 – 99.
URI: http://er.nau.edu.ua:8080/handle/NAU/34101
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри біотехнології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.