Please use this identifier to cite or link to this item: http://er.nau.edu.ua:8080/handle/NAU/34098
Title: Влияние вида и степени поражения картофеля на показатели спиртового брожения
Authors: Решетняк, Людмила Расулівна
Ісаєнко, Володимир Миколайович
Куц, А.М.
Суходол, В.Ф.
Горкуценко, А.В.
Keywords: фітофтора
картопля
чорна ніжка
Issue Date: 1982
Citation: Влияние вида и степени поражения картофеля на показатели спиртового брожения / А. М. Куц, В. Ф. Суходол, Л. Р. Решетяк и др. // Ферментная и спиртовая промышленность. – 1982. – № 2. – С. 6–9.
Abstract: В статье приведены результаты исследований по влиянию степени поражения картофеля болезнями фитофторой, черной ножкой, сухой и мокрой гнилью на изменение его химического состава и показатели спиртового брожения. В статті наведено результати досліджень по впливу степеня враження картоплі хворобами фітофторою, чорною ніжкою, сухою і мокроою гниллю на зміну його хімічного складу і показники спиртового бродіння. The article presents the research results on the influence of the degree of destruction of potato diseases-late blight, black leg, dry and wet rot to a change in its chemical composition and indicators of alcoholic fermentation.
URI: http://er.nau.edu.ua:8080/handle/NAU/34098
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Решетняк 1982.pdf554.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.