Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34095
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРешетняк, Людмила Расулівнаuk_UA
dc.contributor.authorКовальов, М.М.uk_UA
dc.contributor.authorКуц, А.М.uk_UA
dc.contributor.authorТимофєєва, Л.Є.uk_UA
dc.date.accessioned2018-05-07T12:11:39Z-
dc.date.available2018-05-07T12:11:39Z-
dc.date.issued1993-
dc.identifier.citationПрименение активированных дрожжей для улучшения качества шампанских вин / А. М. Куц, Л. Р. Решетняк, Л. Е. Тимофеева, Н. Н. Ковалев // Пищевая промышленность. – 1993. – Вып. 39. – С. 39-41.ru
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34095-
dc.description.abstractДослідження дії низькочастотного лазерного випромінювання на продуктивність і морфологічні особливості дріжджів роду Saccharomyces vini, застосовуваних при виробництві шампанських вин./// Исследование действия низкочастотного лазерного излуче-ния на продуктивность и морфологические особенности дрожжей рода Saccharomyces vini, применяемых при производстве шампанских вин./// Investigating the effects of low-frequency laser radiation on the productivity and morphological features of yeasts of the genus Saccharomyces vini, used in the production of sparkling wines.uk_UA
dc.language.isoruen
dc.subjectдріжджіuk_UA
dc.subjectколоніїuk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectбродінняuk_UA
dc.subjectшампанськеuk_UA
dc.subjectзразокuk_UA
dc.titleПрименение активированных дрожжей для улучшения качества шампанских винru
dc.title.alternativeЗастосування активованих дріжджів для поліпшення якості шампанських винuk_UA
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Решетняк 1993.pdf254.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.