Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29001
Title: Вплив амінокислоти на перебіг ранніх стадій реакції розкладу редукуючих сахарів.
Authors: Руденко, Віра Миколаївна
Keywords: Амінокислоти
Модельні системи
D-глюкоза
RAMAN-спектроскопія
Issue Date: 2001
Publisher: Наукові праці УДУХТ. –2001. -№ 9. – С. 32-35
Abstract: Методом RAMAN-спектроскопії досліджувалися перетворення на початкових стадіях амінокарбонільної реакції модельної системи D-глюкоза/гліцин/ОН– та реакції лужного розкладу D-глюкози. На основі аналізу RAMAN-спектрів розчинів досліджуваних реакційних систем визначалася роль амінокислоти на ранніх стадіях амінокарбонільної реакції. Робота показує можливості використання методу RAMAN-спектроскопії у дослідженні зовнішніх чинників (наявність амінокислоти) на перебіг ранніх стадій реакції розкладу D-глюкози
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/29001
Appears in Collections:Наукові статті кафедри хімії і хімічної технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ВПЛИВ АМІНОКИСЛОТ НА ПЕРЕБІГ РАННІХ СТАДІЙ.docВПЛИВ АМІНОКИСЛОТ НА ПЕРЕБІГ РАННІХ СТАДІЙ РЕАКЦІЇ РОЗКЛАДУ РЕДУКУВАЛЬНИХ САХАРІВ. Стаття.108.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.