Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25983
Title: Інформаційні системи на транспорті: Методичні вказівки для студентів заочного факультету спеціальності 7.100403
Other Titles: Информационные системы на транспорте: Методические указания для студентов заочного факультета специальности 7.100403
Authors: Косарєв, Олександр Йосипович
Косарев, Александр Иосифович
Мержвинська, Анна Миколаївна
Мержвинская, Анна Николаевна
Keywords: інформаційні системи
информационные системы
Issue Date: Feb-2000
Publisher: КМУЦА
Citation: Информационные системы на транспорте: Методические указания / Сост. А.И. Косарев, А.Н. Мержвинская – К.: КМУГА, 2000. –29с.
Abstract: Методичні вказівки складені відповідно програмі курсу “Інформаційні системи на транспорті”. Містять рекомендації по вивченню дисципліни по розділам курсу, список літератури, питання для самоперевірки і завдання для домашньої роботи. Призначені для студентів заочного факультету спеціальності 7.100403 «Органі-зація перевезень і керування на транспорті».
Методические указания составлены в соответствии программе курса "Информационные системы на транспорте". Содержат рекомендации по изучению дисциплины по разделам курса, список литературы, вопросы для самопроверки и задачи для домашней работы. Предназначены для студентов заочного факультета специальности 7.100403 «организации перевозок и управление на транспорте».
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25983
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри інформаційних і комунікативних технологій бізнес освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Информационные системы на транспорте Метод указ для заочн факультета.pdfТекст методичних вказівок367.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.