Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25826
Title: Теоретичні основи підготовки майбутніх учителів географії
Other Titles: The theoretical basis for training of teachers of geography
Теоретические основы подготовки будущих учителей географии
Authors: Кучай, Олександр
Kuchai, Oleksandr
Keywords: Учителі географії, підготовка, освіта, вища школа.
Geography teachers, training, education, high school.
Учителя географии, подготовка, образование, высшая школа.
Issue Date: 22-Jun-2015
Publisher: Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького
Citation: Кучай О. Теоретичні основи підготовки майбутніх учителів географії // Вісник Черкаського Університету.–2015.– № 21 (354). – Серія: Педагогічні науки. – С. 3-5.
Series/Report no.: Педагогічні науки;21 (354)
Abstract: Стаття присвячена процесу наступності у навчанні, який є потужним засобом адаптації студентів першого курсу до навчання у ВНЗ. У статті виділені та проаналізовані основні принципи, за якими відбувається реалізація наступності у навчанні. Наступність у навчанні може бути здійснена за рахунок узгодженості форм і методів організації навчальної діяльності та її змісту між середньою та вищою ланками освіти.
In the article the theoretical and methodological basis of preparation future teachers of geography. A method in teaching geography in school common objectives that enable each teacher based on them develop their own. The basic components of methodical preparation of future teachers of geography.
Статья посвящена процессу преемственности в обучении, который является мощным средством адаптации студентов первого курса к обучению в вузе. В статье выделены и проанализированы основные принципы, по которым происходит реализация преемственности в обучении. Преемственность в обучении может быть осуществлена за счет согласованности форм и методов организации учебной деятельности и ее содержания между средним и высшим звеньями образования.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25826
ISSN: 2076-586X
Appears in Collections:Статті в наукових журналах та публікації в інших виданнях кафедри базових і спеціальних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
merged.pdfОсновна стаття582.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.