Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/24037
Title: Організація праці в думі та управі м. Києва (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) згідно з «Положенням про службу у київському міському громадському управлінні»
Authors: Свердлик, Зоряна Михайлівна
Keywords: Положення про службу 1918 р., Правила внутрішнього розпорядку, Змішана комісія, кадрова документація, службовці та робітники
Work regulation dated to 1918, HR records, by-law, Мixed-up commission, staff and employees
Issue Date: 2015
Abstract: У статті розглянуто порядок проходження служби у Київській міській Думі та Управі, передбачений Положенням про службу 1918 р. Проаналізовано правила прийняття на роботу до органів Київського Міського Управління, переведення, звільнення, надання відпусток та різного роду виплат.
The article discusses the procedure of carrier-making in Kyiv city Duma and Authorities, foreseen in the Work regulation dated to 1918. Instruments of work acceptance, reclassifying, dismissal, giving summer recess and providing different kinds of payments were analyzed.
Description: Свердлик З. М. Організація праці в думі та управі м. Києва (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) згідно з «Положенням про службу у київському міському громадському управлінні» [Текст] / З. М. Свердлик // Бібліотекознавство. Документознавство. Інформологія. – 2015. – № 3. – С. 75–81.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/24037
Appears in Collections:Наукові статті викладачів кафедри історії та документознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БДІ (вересень 2015 р.).pdf204.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.